Arrow up
Schild_verkoop

Verkoop

Tweedehands | Nieuw

Je zoekt een tweedehands hoogwerker, schaarlift, knikarm, telescopische hoogwerker, ...? Neem dan contact met ons op, niet alle toestellen staan op de website. 
Alle aangeboden tweedehandstoestellen komen uit onze eigen verhuurvloot en worden steeds aangeboden met 6 tot 12 maanden waarborg. 

Je krijgt als klant inzage in het technisch dossier van het tweedehandstoestel naar je keuze met de technische geschiedenis van aankoop tot verkoop. 

Alle elektrisch aangedreven toestellen worden met een nieuwe set batterijen verkocht en tot in de puntjes door ons technisch team gecontroleerd.

Ook de diesel aangedreven machines ondergaan dezelfde gedetailleerde controle met steevast vervanging van olie, plaatsing van nieuwe filters, … 

Uiteraard worden alle tweedehandstoestellen geleverd met opleveringsverslag, geldig keuringsverslag, CE certificaat, bedieningshandleiding en onderhoud- en onderdelenboeken.

Met ruim 1500 verkochte tweedehandstoestellen ben je bij ALM aan het juiste adres voor bedrijfszekere tweedehandsmachines.

Toch liever een hoogwerker huren? Neem dan hier een kijkje.

Contacteer ons en vind de gepaste tweedehands hoogwerker, schaarlift of ander toestel.

Niet alle tweedehands hoogwerkers of andere machines staan hierboven afgebeeld. Contacteer ons voor het volledige gamma. We kijken graag samn met jou voor een geschikte machine.

Meer info of andere machines? Contacteer ons!


Verkoop nieuwe hoogwerkers & schaarliften

ALM is officiële Genie dealer

Als erkend Genie-dealer, bieden wij je een uitgebreid gamma aan schaarliften en hoogwerkers van een absolute topkwaliteit. Genie industries is marktleider in de ontwikkeling en productie van innovatieve en kwalitatieve hoogwerkers.