Arrow up

Verreiker verhuur

Verreikers worden gebruikt voor het heffen en verplaatsen van zware lasten op bouwplaatsen, magazijnen en andere industriële locaties. Verreikers zijn uitgerust met een uitschuifbare arm, die vaak een telescopische mast wordt genoemd, die kan worden gebruikt om materialen op hoogte te tillen en te verplaatsen. Het grote voordeel van een verreiker ten opzichte van een kraan is dat een verreiker niet alleen verticaal kan tillen, maar ook horizontaal kan reiken om ladingen op moeilijk bereikbare plaatsen te verplaatsen.

Belangrijk bij het huren van een verreiker zijn het gewicht van de te heffen last, de hefhoogte en de reikwijdte. Verreikers worden gebruikt in bouw-, constructie- en dakwerken. Van 6 m tot 26 m hefhoogte en tot 4.5 ton hefvermogen. Onze verreikers worden standaard geleverd met vorken. Er zijn echter verschillende accessoires mogelijk, afhankelijk van de toepassing: werkkooi, schepbak, hydraulische lier, giek, … 

We hebben zowel vaste als roterende verreikers ter beschikking.

Een vaste verreiker wordt gebruikt wanneer er behoefte is aan hefvermogen en stabiliteit voor werkzaamheden op grote hoogte. Vaste verreikers hebben een vaste mast en bieden daardoor meer stabiliteit dan roterende verreikers. Ze worden vaak gebruikt voor bouwwerkzaamheden zoals het plaatsen van stalen balken, het installeren van dakbedekking en het opbouwen van constructies op hoogte.

Een roterende verreiker wordt gebruikt wanneer er behoefte is aan flexibiliteit en bereikbaarheid op hoogte. Een roterende verreiker heeft een uitschuifbare mast en kan 360 graden draaien, waardoor het mogelijk is om ladingen te tillen en te verplaatsen naar moeilijk bereikbare plaatsen. Roterende verreikers worden vaak gebruikt voor werkzaamheden zoals het laden en lossen van vrachtwagens, het verplaatsen van materialen op een bouwplaats en het installeren van bouwmaterialen op hoogte.

Wens je een verreiker te huren? Neem contact op en we helpen je de juiste verreiker kiezen.

Verreiker huren bij ALM Lift