Arrow up

Telescoophoogwerker huren

Telescopische hoogwerkers hebben een rechte, uitschuifbare arm om grote afstanden te overbruggen. Ze zijn ideaal voor constructie- en gevelwerken. Je kan ze gebruiken wanneer er zich geen obstakels bevinden tussen de plaats waar de machine kan staan en de plaats waar je moet werken. Deze hoogwerkers zijn enkel te verkrijgen in dieseluitvoering, steeds met een 4×4 aandrijving en met pendelas. Van 14 m tot 40 m werkhoogte. Bij uiterst slechte ondergrond met veel modder of zand huur je best een telescopische hoogwerker op rupsen! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Voordelen en beperkingen van telescoophoogwerkers Voordelen: het groot bereik en het in alle richtingen zelfrijdend zijn. Daarnaast moet men ook rekening houden met enkele beperkingen: telescoophoogwerkers hebben een iets kleinere werkbak dan een schaarlift.

ALM Lift verhuurt telescoophoogwerkers van de beste kwaliteit en van het merk Genie. Bij uiterst slechte ondergrond met veel modder of zand huurt u best een telescopische hoogwerker op rupsen! Interesse in de ALM Lift telescoophoogwerker verhuur? Bekijk dan zeker ons ruim aanbod en download gratis de technische fiches met uitgebreide info. Je wil een telescopische hoogtewerker huren? Vraag dan vrijblijvend je offerte aan of neem contact op.

telescoophoogwerker huren bij ALM Lift