Arrow up

Haulotte STAR 10

Elektrisch Elektrisch

Kenmerken
Maximale werkhoogte 10 m
Maximale platformhoogte 8 m
Lengte 2,70 m
Breedte 1 m
Doorrijhoogte 1,99 m
Liftcapaciteit 200 kg
Afmetingen platform 0,99 x 0,78 m
Bodemvrijheid 10 cm
Netto-gewicht 2735 kg
REF. K10BAT

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte masthoogwerker, dan is de HAULOTTE STAR 10 misschien wel de perfecte keuze voor jouw project. Deze masthoogwerker is speciaal ontworpen om veilig en snel te werken op hoogtes tot wel 10 meter.

De Haulotte Star 10 is betrouwbaar en veilig

Een van de belangrijkste eigenschappen van de HAULOTTE STAR 10 masthoogwerker is zijn betrouwbaarheid. De masthoogwerker is uitgerust met een aantal veiligheidsfuncties, waaronder een automatisch noodstopsysteem en een handmatige nooddaalsysteem. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je veilig werkt op hoogte.

De Haulotte Star 10 masthoogwerker flexibel en efficiënt

Dankzij het compacte ontwerp van de HAULOTTE STAR 10 masthoogwerker, kun je gemakkelijk manoeuvreren in krappe ruimtes. De masthoogwerker is een lichtgewicht weegt slechts 2700 kilo. Door zijn smalle basis, 1 meter breedte, kan de HAULOTTE STAR 10 worden gebruikt bij smalle doorgangen. Hierdoor is deze smalle hoogwerker zeer efficiënt en veelzijdig in gebruik.

Zoek je een gebruiksvriendelijke masthoogwerker? 

De HAULOTTE STAR 10 masthoogwerker is gemakkelijk te bedienen en vereist geen uitgebreide training om te gebruiken. Het bedieningspaneel is overzichtelijk en intuïtief, waardoor je snel aan de slag kunt.De masthoogwerker heeft ook een laag geluidsniveau en stoot geen schadelijke gassen uit, wat zorgt voor een aangename én milieuvriendelijke werkervaring.

Wil je een opleiding volgen voor de HAULOTTE STAR  10?

Heb je geen ervaring met hoogwerkers? Volg dan deze opleiding bij ALM:  HOOGWERKER EN SCHAARLIFT MET BEPERKTE ERVARING (8 U)

Ervaring met hoogwerkers? Dan is deze opfrissingsopleiding bij ALM aanbevolen:  HOOGWERKER EN SCHAARLIFT MET ERVARING (4 U)

Je weet niet of dit de juiste hoogwerker is voor jou opdracht? Contacteer ons gerust.

Door onze jarenlange ervaring weten we welke hoogwerker bij welke job past.

Liever kopen? Contacteer ons!

Offerte aanvragen?

Bel ons op 051 48 90 98 of vul onderstaand formulier in

Verstuur