Arrow up

Heftruck huren?

Heftrucks worden gebruikt voor het laden, lossen en verplaatsen van goederen. Je kan kiezen tussen elektrische of door diesel aangedreven heftrucks. Het verschil tussen beide types vorkheftrucks: een elektrische heftruck voor binnengebruik of bij vlakke ondergrond uit beton of asfalt. De keuze bij een elektrische heftruck: hefhoogte van 4,30 m of 6,30 m, draaglast tot 2,5 ton
Een diesel heftruck voor buitengebruik met een ondergrond uit beton of asfalt. De keuze bij een diesel heftruck: hefhoogte van 4,30 m of 6 m, draaglast tot 6 ton.
Een vorkheftruck kan voor veel doeleinden gebruikt worden maar de voornaamste reden van gebruik is het opheffen en verplaatsen van producten of materialen op palletten. Wanneer je een heftruck nodig hebt voor ruw, oneffen of slecht terrein, raden wij het gebruik van een verreiker aan. Een verreiker heeft dezelfde capaciteit en kracht van een ruwterrein heftruck maar met een vertebereik van 6m. Of misschien is een hoogtewerker huren beter voor je plannen.

Bekijk hieronder alle modellen die we bij ALMlift te huur stellen. Daarnaast hebben wij ook tweedehands heftrucks te koop.

Heftruk huren bij ALM Lift
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×