Arrow up

Hoogwerker nodig? Tweedehands is dé oplossing!

Als je voor je bedrijf een hoogwerker nodig hebt, heb je die doorgaans snel nodig en zijn lange levertijden een no go. Vandaag kennen we voor bepaalde modellen levertijden tot maar liefst 2 jaar! Geen enkele ondernemer wordt hier blij van, natuurlijk.

Een hoogwerker huren kan op korte termijn soelaas bieden. Voor frequent gebruik is echter een iets duurzamer oplossing aangewezen.

Prijsstijgingen, prijsstijgingen en nog meer prijsstijgingen

Naast de lange levertermijnen voor nieuwe toestellen kennen nieuwe heftrucks ook een danige prijsstijging. Dit komt wellicht niet als een verrassing, want werkelijk alles wordt duurder. Bij de hoogwerkers merken we een prijsstijging van 6 tot 8% voor nieuwe toestellen. Dat loopt dus al behoorlijk op.

De oplossing: een tweedehands hoogwerker!

Vandaag biedt een tweedehands hoogwerker voor veel bedrijven de welkome oplossing!

Hier vind je de vele voordelen van onze tweedehands hoogwerkers.

Vandaag zetten we graag nog enkele extra troeven in de verf.

Het belangrijkste voordeel vandaag is vanzelfsprekend de verkrijgbaarheid. Een tweedehands hoogwerker is onmiddellijk beschikbaar en daarnaast bieden we een ruim assortiment tweedehands machines aan. Kom gerust eens een kijkje nemen! Vergeet niet dat ook een tweedehands toestel aan jouw specifieke eisen moet voldoen. Hier vind je een checklist om te bepalen welke hoogwerker je nodig hebt.

Bovendien voorzien we 6 maanden garantie op onze tweedehands toestellen. Ga dus met een gerust hart aan de slag met een tweedehands hoogwerker en geniet van alle voordelen!

Helaas volgen ook de prijzen op de tweedehandsmarkt de stijgende trend, maar belangrijk om op te merken is wel dat deze prijzen veel minder snel stijgen dan die van nieuwe machines. Er is immers geen immens transport van deze toestellen nodig.

Dit maakt dat de investering in een tweedehands hoogwerker vandaag financieel veel gunstiger is dan de aankoop van een nieuw toestel. Bovendien help je het milieu een handje: we houden nog perfect bruikbare toestellen in de keten waardoor nog geen recyclage nodig is en er minder vraag is naar nieuwe productie. Bovendien vermijden we grote, milieubelastende transporten. Hoezo, jij niet milieubewust? Absoluut wél, want je kiest voor tweedehands en geeft zo tweedehands toestellen een tweede leven! Pluim voor jou als duurzaam ondernemer!

Wil je meer info over onze tweedehands machines? Heb je nog vragen of opmerkingen? We verwelkomen je graag bij ons in Pittem en kijken ernaar uit om op al je vragen een duidelijk antwoord te bieden.