Arrow up

Tweedehands hoogwerker? Alle voordelen op een rij

Staat er binnenkort een grote investering klaar? Ben je van plan een nieuw multi-inzetbaar machine aan te schaffen? Dan kan je als bedrijf ook nadenken over het aankopen van een tweedehands hoogwerker. Daarbij is de investering minder groot en kan je toch de werkefficiëntie omhoog halen. Daarnaast heeft de aankoop van een tweedehands hoogwerker nog een tal van voordelen die we graag met jullie doornemen.

5 Voordelen bij een tweedehands hoogwerker

Steeds meer kiezen bedrijven en ondernemers voor de aankoop van een tweedehands hoogwerker. Zonder twijfel heeft dit ook een tal van voordelen.

  1. Kwaliteit en garantie van je tweedehands hoogwerker

Ook een tweedehands hoogwerker kent een goede kwaliteit en biedt nog een mooie garantie. Daarbij is het altijd belangrijk om een betrouwbare partner te kiezen zoals ALM. Wie voor een tweedehands toestel van ALM kiest, krijgt 6 maand tot 1 jaar garantie. De garantie is afhankelijk van de leeftijd van de gekozen hoogwerker. Heb je vragen naar onderhoud, garantie en herstellingen? Neem dan zeker contact met ons op.

Bij ALM zijn alle tweedehands hoogwerkers gecontroleerd en geselecteerd onder een streng criteria. Wij bieden enkel kwaliteitsvolle toestellen aan. Daarnaast heeft ieder tweedehands verreiker de nodige onderhoudsbeurten en eventuele nodige herstellingen gekregen. Wij bieden toestellen aan met originele onderdelen. Daardoor garanderen wij de kwaliteit van ieder tweedehands hoogwerker. Bovendien vind je bij ons enkel tweedehands toestellen uit eigen verhuurvloot.

  1. Groot aanbod

Door te kiezen voor een tweedehands hoogwerker, heb je keuze uit een ruim aanbod. Daarbij hoef je niet ellenlang op zoek te gaan naar de geschikte machine. ALM heeft hier een groot aanbod aan meerdere standaard hoogwerkers. Zo heeft u keuze genoeg, zonder een nieuw toestel te hoeven kopen.

Bij het aankopen van een tweedehands hoogwerken moet je volgende zaken zeker bekijken;

  • Heeft het toestel een CE certificaat?
  • Geniet ik van een garantie op mijn toestel?
  • Is er een bedieningshandleiding?
  • Waarvoor zal ik dit toestel inzetten?

De laatste vraag is heel belangrijk om te weten. Daarbij kan je nagaan hoeveel gewicht hij zal moeten dragen en voor welk essentieel werk je dit toestel zal gebruiken. Dit kan een effect hebben op uw keuze uit ons aanbod. Neem deze vraag zeker mee, wanneer u onze tweedehands toestellen overloopt.

Over de eerste 3 punten hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij ALM zorgen wij dat deze 3 punten steeds aanwezig zijn. Zo bieden wij een goede garantie van ieder toestel aan. Deze loopt van 6 maand tot 1 jaar, afhankelijk van de leeftijd. Daarbovenop bevat iedere tweedehands verreiker een CE verklaring, alle keuringsverslagen en krijgt hij vooraf een grondige onderhoudsbeurt waarbij hij volledig op punt is gezet.

  1. Snel in gebruik

Een groot voordeel met het kiezen voor een tweedehands hoogwerker, is het snel in gebruik kunnen nemen van deze machine. Doordat de tweedehands verreikers onmiddellijk beschikbaar zijn, kan je ze gelijk inzetten. Dit voordeel is vooral belangrijk wanneer u plots een machine tekort heeft en dringend nood hebt aan het uitbreiden van je machinepark.

De oplossing ligt in de aankoop van een tweedehands toestel bij ALM. Komt de planning van je klanten in gedrang? Kom dan snel bij ons langs. Wij helpen je graag en snel verder bij de keuze van je tweedehands hoogwerker of verreiker.

  1. Ideale back-up

Ook wanneer je voldoende machines hebt en de planning vlot loopt, kan er altijd een mooie back-up nodig zijn. Daarbij is het al zeker niet nodig om een nieuw toestel aan te kopen. Wanneer je louter een back-up nodig hebt, is een tweedehands hoogwerker meer dan voldoende.

Bij het aankopen van een tweedehands machine kan je een mooie back-up aanleggen die een perfecte ondersteuning kunnen bieden op het moment dat het nodig is. Zo kan je je transportmiddelen uitbreiden en dat zonder een groot budget te moeten voorzien.

  1. Tweedehands hoogwerker, betaalbaar en besparend

We hebben het eerder aangehaald. Een aankoop van een nieuwe hoogwerker kan een grote investering zijn. Maar soms kan je als bedrijf beter enkele besparingen voor ogen zien en toch kiezen voor een tweedehands hoogwerker. Op deze manier kan je een stuk van het budget besparen of zelf meerder toestellen voorzien in de geplande investering.

Heeft uw bedrijf niet onmiddellijk een groot budget vrij om nieuwe toestellen aan te kopen? Dan is een tweedehands aankoop, de perfecte oplossing. Steeds meer bedrijven kiezen op vandaag voor een tweedehands aankoop. Het is betaalbaar en ook besparend. 

Waarom je zou kiezen voor de tweedehands hoogwerker?

Het is duidelijk. Wanneer we alle voordelen op een rij plaatsen kan je stellen dat de aankoop van een tweedehands hoogwerker, een goede investering is voor je bedrijf.

Kies je dit als betaalbare optie of eerder als back-up? Met een tweedehands verreiker zal je meteen geholpen zijn. Bij ALM bieden we een razendsnelle service bovenop en ook over de garantie en onderhoud van jouw hoogwerker, hoef je je geen zorgen te maken.

Heb je nog vragen omtrent de aankoop van een tweedehands machine? Of ben je niet zeker welk tweedehands toestel het best bij jouw plannen past? Ons team van experten staat alvast klaar om het correcte advies te geven. 

Bij ieder aankoop van een tweedehands hoogwerker krijg je van ons altijd een handleiding, CE certificaat, inkijk op het technisch dossier en een keuringsverslag.

 

> Neem contact met ons op

> Bekijk het aanbod tweedehands hoogwerkers

 


Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×