Arrow up

Hoogwerkers op bestelwagen of vrachtwagen

Veiligheid is een item dat in België meer en meer op de voorgrond treedt. Het vermijden van arbeidsongevallen door werken op hoogte is iets waar inmiddels elke firma mee bezig moet zijn, gezien de wetgeving. Een hoogwerker op vrachtwagen of bestelwagen is dan ook het ideale middel om heel wat risico’s uit te sluiten.

Geen bijkomend rijbewijs nodig

Een hoogwerker op een vrachtwagen of bestelwagen mag bestuurd worden door een persoon met rijbewijs B. Dit is dus ideaal voor kleine firma’s en zelfstandigen zoals ramenwassers, specialisten in het ophangen van reclame of verlichting, snoeiwerk, schilderwerk, … Je hoeft dus geen extra rijbewijs te hebben om met de hoogwerker aan de slag te gaan.

Bespaar tijd en geld

Door te werken met een hoogwerker op een bestelwagen kun je sneller meerdere opdrachten uitvoeren en werk je  even stabiel en veilig. Met een ladder dien je telkens naar beneden te gaan, ladder te verplaatsen,… maar met een hoogtewerker heb je dit nadeel niet.

Als zelfstandige zal je vaak een offerte maken voor een klant en de uren die je nodig hebt incalculeren. Wanneer je dus vlugger klaar bent, dan maak je extra winst.

Hoogwerkers ALM

Alle hoogwerkers van ALM zijn voorzien van een uitschuifbare arm waardoor dus ook obstakels kunnen overbrugd worden.

Een offerte kan steeds vrijblijvend aangevraagd worden. Indien je een specifieke opdracht of vraag hebt, dan staat een team van specialisten klaar om voor een passende oplossing te zorgen.

Wens je al even te spieken naar ons gamma van mogelijkheden? Klik dan hier.

Ben jij een doe-het-zelver? Ook dan kun je bij ALM terecht voor een hoogwerker waarmee je al je klussen buitenshuis nog sneller en efficiënter zal kunnen uitvoeren.