Arrow up

Genie GS-3369DC / large

Électrique Électrique

Caractéristiques
Hauteur max. de travail 11,75 m
Hauteur max. de la plate-forme 9,75 m
Longueur 3,12 m
Largeur 1,75 m
Hauteur machine 2,59 / 1,92 m
Capacité 454 kg
Dimensions de la plateforme 2,79 x 1,60 m
Plateforme téléscopic 1,52 m
La haute garde au sol 24 cm
Poids net 3480 kg
REF. S12BATW

Description

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte hoogwerker om te huren voor je bouw- of renovatie- of een ander project?
Dan is de GENIE GS-3369DC / BREED hoogwerker wellicht de ideale keuze voor jou. Kies deze schaarlift voor een veilige, efficiënte en succesvolle uitvoering van je project.
 

Voordelen van de GENIE GS-3369DC
De GENIE GS-3369DC hoogwerker is een krachtige en veelzijdige machine met een maximale werkhoogte van 11,75 meter en een maximale platformcapaciteit van 454 kg. Met zijn elektrische aandrijving en non-marking banden is deze hoogwerker geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik op een verschillende ondergronden. 


Het grote voordeel van deze brede GENIE GS-3369DC
Deze schaarlift heeft een extra breed uitschuifbaar platform, waardoor je meer ruimte hebt om materialen en gereedschap mee te nemen tijdens het werken op hoogte. Dit verhoogt niet alleen de efficiëntie van je werk, maar ook de veiligheid, omdat je minder vaak op en neer hoeft te gaan om materiaal te halen.
 

Bij ALM kunt je altijd rekenen op hoogwaardige hoogwerkers en een uitstekende service.
Wij zorgen ervoor dat onze hoogwerkers altijd in perfecte staat verkeren en regelmatig worden onderhouden om een probleemloze werking te garanderen.
Ons ervaren team staat ook altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste hoogwerker voor je project en om je te voorzien van de nodige training en ondersteuning.

Vous préférez acheter ? Contactez-nous !

Demander une offre ?

Appelez-nous au 051 48 90 98 ou remplissez le formulaire ci-dessous

Envoyer