Arrow up

Genie GS-3246 / standard

Électrique Électrique

Caractéristiques
Hauteur max. de travail 11,75 m
Hauteur max. de la plate-forme 9,75 m
Longueur 2,41 m
Largeur 1,17 m
Hauteur machine 2,39 / 1,80 m
Capacité 318 kg
Dimensions de la plateforme 2,26 x 1,15 m
Plateforme téléscopic 0,91 m
La haute garde au sol 9,5 cm
Poids net 2781 kg
REF. S12BAT

Description

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige schaarlift die je kan gebruiken voor een breed scala aan toepassingen, dan is de GENIE GS-3246 / STANDAARD een uitstekende keuze. Met zijn indrukwekkende hefvermogen en slimme ontwerp is deze schaarlift geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

 

Een van de belangrijkste voordelen van de GENIE GS-3246 / STANDAARD is zijn grote platformcapaciteit, die het mogelijk maakt om meerdere personen tegelijk te vervoeren.
Dit betekent dat je tijd en geld kunt besparen door meerdere werknemers tegelijkertijd naar boven te brengen, in plaats van ze individueel heen en weer te laten gaan.

 

Daarnaast beschikt de GENIE GS-3246 / STANDAARD over een aantal handige functies die het gebruik ervan gemakkelijker maken.

  • automatisch nivelleringssysteem, waardoor hij zichzelf in evenwicht houdt op oneffen oppervlakken. Dit zorgt voor een veiligere werkomgeving en vermindert het risico op ongelukken.
  • geschikt voor een breed scala aan toepassingen
  • indrukwekkend hefvermogen
  • gemakkelijke manoeuvreerbaarheid
  • voor zowel binnen- als buitengebruik

Wil je een Genie GS-3246 / standaard huren maar heb je nog geen ervaring met het besturen van een schaarlift? Bij ALM kan je een opleiding volgen, zelfs al heb je geen ervaring. Zo leer je vlot en veilig een schaarlift bedienen.


De Genie GS-3246 / standaard is een veelzijdig toestel maar als je twijfelt contacteer dan gerust onze ervaren mensen. Adviseren zit in ons DNA. Met het kiezen voor het juiste toestel bespaar je geld en tijd.

Vous préférez acheter ? Contactez-nous !

Demander une offre ?

Appelez-nous au 051 48 90 98 ou remplissez le formulaire ci-dessous

Envoyer